fredag 9 juni 2017

Sista veckobrevet!

Hej på er!

Nu är tiden på Bockstensskolan snart slut och barnen är redo för nya utmaningar. Det känns både roligt och vemodigt att ta sommarlov. Det har varit fantastiskt att lära känna era barn och vara med om hur de har utvecklats. Hoppas att alla får ett härligt sommarlov och att de får en bra skolstart till hösten!

måndag kommer vi att cykla ner till simstadion för att bada. Efter badet kommer vi att leka och fika en stund innan vi cyklar till Södertull för att äta lunch. Därefter cyklar vi till skolan och barnen slutar. Vi beräknas vara tillbaks kl 13.15. Barnen ska ha med sig cykel, cykelhjälm, fika, vattenflaska, badkläder, handduk och tvål. Mobilerna lämnar vi hemma.

tisdag städar vi klassrummet och barnen tar med sig sina saker hem. Skicka med dem en plastpåse till sina arbeten. Vi kommer även att ha lite tårtkalas med alla femmor och fika tillsammans.

onsdag ser vi på film tillsammans i klassrummet.
 
torsdag är det dags för femmorna att möta personalen i vår årliga brännbollsmatch. Nu är det på tiden att barnen vinner:) Vill man, kan man ha på sig kläder i årets tema gult/orange/rött. 

skolavslutningen träffas vi i klassrummet kl 8.10 där klassföräldrarna bjuder på fika. Strax före kl 9.00 går vi till WIC-hallen för att vara med på Bockstensskolans skolavslutning. Den beräknas att vara slut kl 10.00. Vi säger "hej då" inne i WIC-hallen direkt efteråt och barnen kan gå hemåt och ta sommarlov.

Ps. Omdömena kommer att skickas hem till er efter avslutningen.


Måndag: Utflykt. Vi slutar ca 13.15.

Tisdag: Idrott. "Kalas". Ta med en plastpåse.

Onsdag: Idrott. Film.

Torsdag: Brännboll.

Fredag: Skolavslutning. Vi samlas i klassrummet, kl 8.10.

Ha en härlig helg! 
Lina och Ulrica

Bildresultat för snart sommarlov

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar