torsdag 1 juni 2017

Information från vårens klassföräldrar.


Hej allihopa!

Tyvärr gick inte bion ”Pirates of the Carribean” onsdag den 7/6 kl. 18.15, bara kl. 21.00 just denna dag. Vi klassföräldrar har därför beslutat att flytta dag för bio till torsdag 8/6, då ”Pirates of the Carribean” går kl 18.15 enl. uppgift från Bio Capitol. Så barnen får möjlighet att utnyttja biocheckarna de vann i höstas. Hoppas att alla barn kan komma, trots nytt datum för aktiviteten. (Kan man inte följa med, får man sin biocheck, att utnyttja själv vid annat tillfälle.)

Filmen är 3D, så barnen kommer att behöva betala till 15:- själva, som inte biochecken täcker. Medtag peng för detta samt till  dricka/godis till bion, som var och en får köpa själva eller ta med hemifrån. Några av klassföräldrarna följer med och tittar på filmen.

Barnen kommer att åka buss till stan tillsammans med vuxen, direkt efter skolan kl. 14.30 på torsdag 8/6. Klassen har ett gemensamt busskort. En kort promenad till Fästningshörnan för lek och äta egen medhavd matsäck. Sedan promenad till bion som beräknas sluta kl. 20.30. Därefter egen hemtransport/samåkning. (Vi avslutar kvällen vid biografen).

Tel. för ev. kontakt med klassförälder: Karin Mogren tel. 070-540 87 26. Vänligen skicka ett SMS om ditt barn INTE kan följa med på bion, så vi vet hur många biobiljetter vi skall boka.

Vi hoppas på en rolig eftermiddag/kväll med fint väder!

Välkomna önskar vårens klassföräldrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar